Dorpshuis Eensgezindheid Aerdt is gesloten!

Beste lezer,

Als gevolg van de nieuwe Coronamaatregelen die ingaan op woensdag 14 oktober 2020 om 22:00 uur heeft het Bestuur van het dorpshuis zich genoodzaakt gezien het dorpshuis voor de duur van vier weken voor alle gebruikers te sluiten.

Bij vrijwel alle activiteiten in het dorpshuis wordt gebruik gemaakt van de bar. De bar moet sluiten omdat dit onderdeel uitmaakt van de horeca. Daarnaast vinden wij het risico te groot dat er eventueel besmettingen zouden plaatsvinden in het dorpshuis en zijn de gebruikers van het dorpshuis te divers om voor iedereen eigen regels te maken. Daarom is ervoor gekozen het dorpshuis vanaf 14 oktober 2020 om 22:00 uur voor alle gebruikers te sluiten.

Wij volgen de Coronamaatregelen nauwgelet en zullen na iedere update van de Overheid een heroverweging doen. Houd onze website www.dorpshuisaerdt.nl en onze Facebook-pagina Dorpshuis Eensgezindheid Aerdt in de gaten voor nieuwe informatie. Mochten er vragen zijn, dan kunnen deze worden gesteld per e-mail via dorpshuisaerdt@gmail.com

Wij hopen jullie spoedig weer gezond te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur Dorpshuis Eensgezindheid.